When the Game Stands Tall (2014) subtitrat in romana - Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 403 filme pe site

When the Game Stands Tall (2014) subtitrat in romana

5,037
FILM DETAILS Added 2 years ago
When the Game Stands Tall (2014) subtitrat in romana

Inspirat de adevarata poveste remarcabila a jucatorilor Spartani de la liceul “De La Salle” si antrenorul vizionar Bob Ladouceur (Jim Caviezel), care a condus o echipa de fotbal de liceu la 12 sezoane neinvinsa, cea mai lunga linie castigatoare din istoria sportului american, prin concentrarea lui inflexibila asupra caracterului autoconstructiv, credinta, responsabilitate si angajament. In acest sens, el a creat una dintre cele mai mari dinastii de fotbal din tara.

Genre: Filme 2014

IMDB rating: 5

Writers: Affirm Films

Stars: Antrenorul de fotbal Bob Ladouceur a activat într-o perioada care a schimbat fotbalul american. Ca antrenor al echipei Spartans, Bob le spune mereu jucatorilor ca victoriile nu conteaza. Cu toate acestea, cu ajutorul asistentului sau, Terry Eidson, conduce echipa catre un sir de 151 de meciuri câstigate consecutiv, stabilind un nou record. Când sotia lui, Bev, îl roaga sa-si îndrepte atentia asupra familiei sale, Bob este orbit de presiunea de a-si continua sirul de victorii. Acum, în mijlocul unei sezon de crize si tragedii când Spartanii sunt în pericol sa piarda totul, un tânar jucator remarcabil îl ajuta pe Bob sa redescopere faptul ca munca în echipa eclipseaza gloria personal?.

Etiketler:

COMMENTS