Razboi - WAR ROOM online subtitrat in romana

War Room

WAR ROOM este o drama convingatoare cu umor si inima, care exploreaza puterea pe care rugaciunea o poate avea asupra casatoriilor, parintilor, carierelor si prieteniilor si orice alt domeniu al vietii noastre.
Casnicia dintre Tony si Elizabeth a devenit o zona de razboi, iar fiica lor a devenit victima colaterala.
Tony (T.C. Stallings) si Elizabeth Jordan (Priscilla Shirer) au de toate, locuri de munca bune, o fiica frumoasa, si casa lor de vis. Dar aparentele pot fi inselatoare. Famlia lui Tony si Elizabeth Jordan se prabuseste sub greutatea unei casatorii esuate.
Intre timp, Tony delecteaza in succesul sau profesional si flirteaza cu ispita, iar Elizabeth se resemneaza cu amaraciunea care creste pe zi ce trece.
Dar viata ei ia o intorsatura neasteptata atunci cand Elizabeth se intalneste cu noul sau client, domnisoara Clara (Karen Abercrombie), si este provocata sa stabileasca o “camera de razboi” si un plan de lupta de rugaciune pentru familia ei.
Elizabeth incepe sa lupte pentru familia ei, nu impotriva familiei, iar luptele ascunse a lui Tony ies la lumina. Tony trebuie sa decida daca sa faca pace cu familia sa si cu Dumnezeu.
Adevaratul dusman nu poate fi invins decat cu ajutorul rugaciunilor.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (59 votes, average: 3.51 out of 5)
Loading...

2h 0m 2015 40,192

Background
  • SERVER NetuRomana - HD
Close
Comments 0

2 + 2 =

Aici poti vizona cele mai noi filme crestine online subtitrate in format HD