The Last Song (Ultimul cantec) 2010 - Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 412 filme pe site

The Last Song (Ultimul cantec) 2010

4
(Yüksek Kalite)Loading...

TRAILER FILM
E3E3E

FILM

37,629
FILM DETAILS Added 7 years ago
The Last Song (Ultimul cantec) 2010

Ronnie (Miley Cyrus, la primul ei rol in afara universului Hannah Montana) petrece câteva saptamâni alaturi de tatal ei înstrainat dupa divoraul parintilor. Desi viata lui Ronnie nu va fi deloc usoara în noua ei casa, adolescenta îsi va da curând seama ca sângele apa nu se face si va descoperi, desigur, si fiorii dragostei..

Dupa ce parintii ei Kim si Steve Miller au trecut printr-un divort urat, iar barbatul a plecat din New York pentru a locui in orasul Tybee Island din Georgia,adolescenta Veronica Ronnie Miller a ramas extrem de afectata si a refuzat sa-i mai vorbeasca tatalui sau. Desi canta la pian sub indrumarea lui Steve, el insusi pianist si profesor de muzica la Juilliard, rebela Ronnie a incetat sa mai exerseze la acest instrument si a preferat sa-si petreaca timpul distrandu-se cu prietenii. Atunci cand Kim Miller decide ca fiica ei trebuie sa plece in Georgia pentru a relua legatura cu tatal instrainat, Ronnie nu este deloc incantata si manifesta raceala si ostilitate in prezenta lui Steve, singurul lucru pe care il au in comun cei doi fiind pasiunea pentru muzica. In Tybee Island fata se indragosteste de atragatorul si popularul Will Blakelee si se impaca cu tatal ei, care este implicat in reconstructia unui vitraliu dintr-o biserica locala,opera de arta ce a fost distrusa intr-un incendiu.

Genre: Familie, Filme 2010

Etiketler: , , ,

COMMENTS

 

“The Last Song (Ultimul cantec) 2010” 1 comment
  1. Anca - 7 years ago

    Fain filmul… Cam praf Hannah Montana, E cam butucanoasa pentru un personaj atat de sensibil… Povestea e frumoasa…