Breaking News

The Encounter (2010)

loading...

Cinci straini sunt obligati sa reexamineze optiunile lor de viata, dupa ce au constatat ca ”s-au blocat” într-un restaurant misterios, izolati cu un om care are, cumva, raspunsuri la toate problemele lor cele mai presante. Din directia afacerilor vine ”durul” Nick (Steve ”Sting” Borden), alaturi îi sta un cuplu de proaspat casatoriti dar nefericiti, un fugar disperat si o femeie solitara.
Proprietarul restaurantului, un barbat pe nume Jesus (Bruce Marchiano), identificat ”parca” cu mântuitorul din Biblie, poseda se pare secretul eliberarii tuturor acestor suflete din vesnica suferinta. Dar oare cu ce pret ?

About admin

2 comments

  1. rafael ciocani

    apelez la integritatea voastra si la inima voastra,rugandu-va sa revizuiti traducerea acestui film[the encounter].mesajul filmului e extraordinar,chemarea de a accepta fiecare sansa pe care ne-o da Domnul ISUS ca sa ne impacam cu EL e asa de frumos prezentata aici.Traducerea,insa,e o piatra de poticnire pentru cititor.ma gandesc ca gandul cu care lucrati este cel de a sluji Domnului ISUS.de aceea indraznesc sa va rog sa revizuiti traducerile acestea cu ,,defect,,pentru ca astfel de defecte impiedica inaintarea lucrarii lui Dumnezeu de a ne mantui,pe noi si pe cei dragi ai nostri.De aceea va rog in numele lui ISUS indepartati aceste pietre de poticnire de pe drum si Domnul sa va dea o rasplata buna si lumina in munca voastra,maranata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload