Joyeux Noel (2005) Craciun Fericit - Filme Crestine Online - Filme Crestine Noi- Filme Online 2022

Joyeux Noel (2005) Craciun Fericit online subtitrat in romana

Joyeux Noël
Image Joyeux Noel (2005) Craciun Fericit

Filmul este inspirat dupa o poveste adevarata, care s-a petrecut in Ajunul Craciunului in 1914, in timpul Primului Razboi Mondial in multe locuri diferite de-a lungul liniei frontului.

Cand a izbucnit razboiul in vara lui 1914, a luat prin surprindere milioane de barbati si i-a aruncat in vartejul lui. A venit Craciunul, cu zapada, si o multime de familii si soldati s-au reunit. Dar surpriza nu va veni din inimile generoase care stau in transeele franceze, scotiene sau germane.

In acea noapte, un eveniment extraordinar va schimba destinul a patru personaje: un preot scotian, un locotenent francez un tenor german deosebit si iubita acestuia si partenera de scena, o minunata soprana daneza. Ei se vor afla in miezul unei fraternizari fara precedent intre trupele germane, britanice si franceze.

In acel Ajun de Craciun inimaginabilul s-a intamplat: armele au fost lasate in transee si s-au facut pasi catre “inamici” pentru a le strange mainile, a schimba tigari sau cate o bucatica de ciocolata si a-si ura unul altuia “Craciun Fericit!”…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 3.40 out of 5)
Loading...

1h 56m 2005 14,095

Background
  • Netu
Comments 0

41 − = 38

Aici poti vizona cele mai noi filme crestine online subtitrate in format HD