THE CHRISTMAS CARD(2006) | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 337 filme pe site

THE CHRISTMAS CARD(2006)

3
(High Quality)

“The Christmas card” este o poveste de dragoste ce pleaca de la o simpla felicitare de craciun. Faith alaturi de membrii unei mici comunitati trimit felicitari de craciun soldatilor aflati in razboi. Felicitarea lui Faith ajunge la Cody Cullen, un soldat foarte dedicat armatei americane. In urma unui accident nefericit, Cody este trimis intr-o permisie pentru a se reface. Primind aceasta oportunitate Cody se decide sa se duca si sa o intalneasca pe cea care i-a trimis felicitarea. Ajunge in micul orasel unde Faith locuieste cu familia ei, avand grija de afacerea familiei.

Cody se intalneste cu tatal lui Faith, pe care il salveaza de un accident de masina. Pentru ca i-a salvat viata, Luke il angajeaza pe Cody pentru a-l ajuta cu munca la fabrica. Cody accepta oferta, mai ales pentru ca o place pe Faith. Ce nu stie insa Cody este ca Faith are un iubit care vine acasa acum in pragul sarbatorilor pentru a o cere de sotie pe Faith. Luke il place mai mult pe Cody si incearca sa-i strice relatia lui Faith. Astfel intre Cody si Paul se porneste o lupta pentru a castiga inima lui Faith. Cine va castiga? Ve-ti afla singuri raspunsul la aceasta intrebare.

TRAILER FILM

E3E3E

32,315
FILM DETAILS Added 6 years ago
THE CHRISTMAS CARD(2006)

“The Christmas card” este o poveste de dragoste ce pleaca de la o simpla felicitare de craciun. Faith alaturi de membrii unei mici comunitati trimit felicitari de craciun soldatilor aflati in razboi. Felicitarea lui Faith ajunge la Cody Cullen, un soldat foarte dedicat armatei americane. In urma unui accident nefericit, Cody este trimis intr-o permisie […]

Genre: Filme 2006

Etiketler: , , , , ,

COMMENTS

 

“THE CHRISTMAS CARD(2006)” 1 comment
  1. Gabriel - 5 years ago

    Merita vazut….