Quantcast
The Young Messiah - Filme Crestine Online - Filme Crestine Noi- Filme Online 2023

The Young Messiah online subtitrat in romana

The Young Messiah

Bazat pe romanul „Christ the Lord: Out of Egypt”, filmul spune povestea Mântuitorului Iisus Hristos (Adam Greaves-Neal) de când avea doar şapte ani şi abia începea să-şi înţeleagă puterile oferite de Dumnezeu. În multe privinţe, el pare să fie un simplu copil, la fel ca şi cei de vârsta sa. Îi place să alerge de colo-colo şi să se joace. Însă el este şi ţinta unor mici hărţuitori, astfel că se refugiază deseori în braţele mamei sale, Maria (Sara Lazzaro), care-i spune o mulţime de poveşti.

Şi totuşi, el nu este nici pe departe un copil obişnuit! El poate să readucă la viaţă păsări moarte, ba chiar reuşeşte să-şi însănătoşească unchiul bolnav. De asemenea, este capabil să redea vederea unui rabin orb. Pe măsură ce călătoreşte împreună cu Maria şi tatăl lui, Iosif (Vincent Walsh), din Egipt înapoi în Nazaret, el învaţă să-şi controleze puterile şi îşi acceptă menirea şi calitatea de Fiu al lui Dumnezeu.

Motivul pentru care întreaga familie pleacă din Egipt este acela că minunile pe care le realizează micul Iisus au atras atenţia publică şi mânia Regelui Herod (Jonathan Bailey), care se teme că adepţii lui Iisus ar putea să nu i se mai supună, ba chiar să se revolte împotriva lui, astfel că îl trimite pe omul său de încredere, Severus (Sean Bean) să-l ucidă pe micul Mântuitor. Pe lângă ameninţarea care vine din partea lui Herod, Iisus este urmărit şi de un demon (Rory Keenan), care induce venin în sufletele oamenilor din jurul său pentru a-i întoarce împotriva lui Iisus.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

2h 0m 2016 8,467

Background
  • SERVER NetuRomana - HD
Close
Comments 1

83 − = 82

  • gabri zaha - 29 June, 2023

    varianta masonica evanghelii apocrife

Aici poti vizona cele mai noi filme crestine online subtitrate in format HD

/