The Passion of the Christ (2004) - Patimile lui Hristos online subtitrat in romana

The Passion of the Christ
Image The Passion of the Christ (2004) – Patimile lui Hristos

Lungmetraj despre ultimele 12 de ore din viata lui Iisus din Nazaret, PATIMILE LUI HRISTOS respecta întocmai adevarul biblic. Filmul începe în Gradina Ghetsimani, unde, retras pentru a se ruga, dupa Cina cea de Taina, Iisus rezista ispitelor Satanei. Tradat de Iuda Iscarioteanul, Hristos este arestat si dus în cetatea Ierusalimului, unde preotii farisei Îl învinuiesc de blasfemie, acuzatii care Îi vor aduce condamnarea la moarte.

Iisus este dus în fata lui Pilat din Pont, guvernatorul roman al Palestinei, care asculta acuzatiile ce Îi sunt aduse la cunostinta de catre farisei. Constient ca se afla în fata unui conflict politic, Pilat lasa solutionarea problemei în seama împaratului Irod. Acesta Îl aduce din nou pe Iisus în fata lui Pilat, care determina multimea sa hotarasca între Iisus si criminalul Barabas. Masele vor alege sa îl elibereze pe Barabas si sa îl condamne pe Iisus.

Hristos este predat solda?ilor romani si flagelat. De nerecunoscut, El este readus în fata lui Pilat, care Îl arata multimii, spunând parca: “Nu este destul?” Nu este destul… Pilat se spala pe mâini si ordona soldatilor sa faca ceea ce cere multimea.

Lui Iisus I se aduce crucea si I se ordon? sa o poarte prin Ierusalim pana pe Golgota, unde este crucificat. Aici are de înfruntat ultima ispita – teama ca a fost parasit de Tatal Sau. O depaseste însa în momentul în care o priveste pe Maria, Sfânta Fecioara, si spune ceva ce doar Ea poate sa înteleaga pe deplin: “Savarsitu-s-a.”
În momentul mortii Sale, natura însasi se revolta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

2h 7m 2004 47

Background
Loading...
  • Waaw
Comments 0

70 − 60 =