The Lost Valentine (2011) Dragostea pierduta - Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 408 filme pe site

The Lost Valentine (2011) Dragostea pierduta

31,913
FILM DETAILS Added 7 years ago
The Lost Valentine (2011) Dragostea pierduta

O tânara si cinica jurnalista (Jennifer Love Hewitt) învata cum dragostea poate trece peste încercari, obstacole si timp în timp ce afla o poveste care îi va schimba felul de a gândi pentru totdeauna. Pilotul Neil Thomas trebuie sa se întoarca pe front în 14 februarie 1944, chiar de aniversarea casatoriei cu sotia sa iubita. În gara, el îi promite lui Caroline Thomas (Betty White) ca se va întoarce cu bine în aceeasi gara, la timp pentru a sarbatori urmatoarea lor aniversare. Timp de 60 de ani, Caroline îsi tine promisiunea si îsi asteapta sotul în gara, în ziua de aniversare a nuntii lor. Thomas a disparut în misiune, pe front, dar ea nu va renunta la întelegerea pe care au facut-o în 1944 pâna ce Thomas nu îsi va respecta promisiunea printr-un mesaj pierdut de dragoste. Mesajul arata ca iubirea poate fi adevarata, merita sa lupti pentru ea si poate chiar sa si mori. Filmul de televiziune “The Last Valentine” e bazat pe romanul cu acelasi titlu, scris de Michael Pratt.

Genre: Filme 2011

Etiketler: , ,

COMMENTS

 

“The Lost Valentine (2011) Dragostea pierduta” 2 comment
  1. Anca - 6 years ago

    Foarte special acest film…. Unic…

  2. Veronca - 5 years ago

    Merita vazut…foarte emotonal…s foarte deosebit pentru mne az e prma data cind l-am vazut,e prmul flm care are atitea momente emotionante,cind ti se taie respiratia s te intrebi oare ce urmeaza.