The Last Temptation of Christ – Ultima ispita a lui Iisus (1988) - Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 409 filme pe site

The Last Temptation of Christ – Ultima ispita a lui Iisus (1988)

2,089
FILM DETAILS Added 5 months ago
The Last Temptation of Christ – Ultima ispita a lui Iisus (1988)

Inspirat de romanul lui Nikos Kazantzakis, avându-l în rolul principal pe Willem Dafoe, Ultima ispita a lui Iisus este o experienta vizuala inegalabila.

O viziune noua asupra Noului Testament, filmul lui Scorsese este de fapt povestea ultimei perioade din viata lui Isus, din perspectiva personajului uman, nu a celui biblic. De?i cronologic sunt respectate toate etapele biblice ale povestirii, filmul adauga o alta latura povestii, un exerciyiu filosofic în care se pune întrebarea…cum ar fi evoluat lucrurile daca Iisus ar fi cedat ispitei? Filmul a stârnit vii controverse, fiind blamat chiar de biserica catolica.

Ultima ispit? a lui Iisus, în regia consacratului regizor dramatic Martin Scorsese, nominalizat la Premiile Academiei pentru “Cele mai bune realizari regizorale”, i-a adus Barbarei Hershey o nominalizare la Globul de Aur pentru Cea mai buna actrita în rol principal, iar lui Peter Gabriel, nominalizarea pentru cea mai buna coloana sonora în cadrul aceluiasi festival.

Genre: Filme vechi

Director: Martin Scorsese

Etiketler:

COMMENTS