The Hill online subtitrat in romana

The Hill
Image The Hill

În cinematografe pe 25 august, „The Hill” prezintă povestea incredibilă a lui Rich „Rickey” Hill. Interpretat de Colin Ford („Under The Dome”, „Captain Marvel”), Rickey este un băiat tânăr care vrea să joace baseball în timp ce suferă de o boală degenerativă care îi afectează coloana vertebrală. Cu toate acestea, în ciuda reticenței tatălui său pastor, interpretat de Dennis Quaid („Viețile câinelui meu”, „Kin: The Beginning”), tânărul Rickey va folosi darul primit de la Dumnezeu și va deveni unul dintre cei mai mari toboșari din istorie.

Principalele teme ale filmului sunt familia și credința. Întrebat de Christian Headlines despre rolul său, actorul Colin Ford a spus că lucrarea prezintă „un angajament de a urmări talentele pe care ni le-a dat Dumnezeu”. Rickey Hill este așadar potrivit lui un simbol al perseverenței. De asemenea, într-un interviu despre acest biopic pe un site dedicat lui, jucătorul de baseball spune: „Aș spune că este inspirațional. Este un proiect al lui Dumnezeu.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4.40 out of 5)
Loading...

0h 0m 2023 6,419

Background
  • SERVER NetuRomana - HD
  • SERVER StreamtapeEngleza - HD
Close
<iframe width="560" height="315" src="https://filmecrestineonline.ro/?trembed=1&#038;trid=15338&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Comments 0

+ 56 = 61

Aici poti vizona cele mai noi filme crestine online subtitrate in format HD