The Help (2011) subtitrat in romana - Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 409 filme pe site

The Help (2011) subtitrat in romana

28,905
FILM DETAILS Added 5 years ago
The Help (2011) subtitrat in romana

“Culoarea sentimentelor” este o drama emotionanta, povestit? cu umor si speranta, despre prietenie, curaj si mai ales despre puterea de a inspira schimbari sociale.

Actiunea se desasoara în Jackson, Mississippi, în anii ‘60. Povestea pune în scena relatia care se construieste între trei femei diferite, dar extraordinare, o prietenie greu de imaginat, consolidata în jurul unui proiect editorial secret, care încalca normele sociale si care le supune pe cele trei femei unui mare risc.

Eugenia “Skeeter” Phelan tocmai a absolvit colegiul si redacteaza o rubrica de sfaturi pentru îngrijirea casei într-un ziar local, ajutata de Aibileen, servitoarea unei bune prietene. În scurt timp, tânara jurnalista porneste un proiect clandestin, inspirat de istoriile de viata ale lui Aibileen si ale lui Minny Jackson, buna sa prietena, care se confrunta cu aceleasi probleme. Cele trei femei împartasesc în soapta povestile lor, rastoarn? regulile sociale ale acelor timpuri si se expun astfel riscului de a fi marginalizate de societatea în care traiesc.

Dezv?luirile ?optite, dar curajoase ale protagonistelor se transform? astfel în proiectul editorial care sta la baza unor schimbari sociale. În acest fel, cele trei personaje îsi fac auzita vocea si, în acelasi timp, dezvaluie conditia sociala a servitoarelor de culoare, un subiect tabu pentru acele timpuri.

Filmul are o distributie remarcabila, Emma Stone (“Easy A”, “Zombieland”) joaca rolul curajoasei Skeeter, Viola Davis, dubla câstigatoare a premiului Tony si nominalizata la Premiile Academiei (pentru “Doubt” si “Eat, pray, love”) joaca rolul puternicei Aibileen, iar vorbareata Minny Jackson este interpretata de talentata actrita Octavia Spencer (“Dinner for Schmucks”, “Seven Pounds”).

Filmul este bazat pe romanul omonim, “The Help”, un bestseller lansat în 2009 si laudat de critici, care a ramas în Topul “New York Times” al celor mai vândute carti timp de 103 saptamâni. Romanul este în curs de publicare si la noi, la Editura Univers si va aparea pe piata, cel mai probabil, la finalul lunii noiembrie.”

Genre: Filme 2011

Etiketler: , , ,

COMMENTS

 

“The Help (2011) subtitrat in romana” 1 comment
  1. lucia - 5 years ago

    un film extraordinar! merita vazut de mai multe ori.