Secret at Arrow Lake (2009) - Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 409 filme pe site

Secret at Arrow Lake (2009)

32,969
FILM DETAILS Added 6 years ago
Secret at Arrow Lake (2009)

Daca acest film nu functioneaza anunta-ne }AICI{ Issue: * NU FUNCTIONEAZA PLAYERUL Your Name: * Your Email: * Details: * Trimite raport Loading… TRAILER FILM. FILM COMPLET

Genre: Filme 2009

Stars: Un film emotionant, despre o tanara pe nume MIA care si-a pierdut mama intr-n accident de masina. ravasita de durere si cu o afacere de continuat "arrow lake B&B", viata ei capata un nou sens in momentul in care la hotelul ei soseste un tip misterios pe nume Daniel Williams. Oare acesta sa fie tatal ei , care se presupune ca a parasit-o pe mama ei in timp ce aceasta era insarcinata? Un film ce merita vazut!

Etiketler: , , , , , ,

COMMENTS

 

“Secret at Arrow Lake (2009)” 4 comment
 1. Casiana - 6 years ago

  Merita vazut,ne ajuta sa realizam ca atunci cand pierdem ceva sau pe cineva in viata,Dumnezeu ne asteapta la colt pentru a ne surprinde.

 2. Gabriel - 6 years ago

  Merita vazut

 3. Viktoria-Anghelina - 5 years ago

  Dumnezeu din totdeauna stie cum sa ne mingiie si sa ne aline durerea!!!!!!!!Merita sa-l vizionezi!

 4. Alina - 5 years ago

  Un film emotionant, despre o tanara pe nume MIA care si-a pierdut mama intr-n accident de masina. ravasita de durere si cu o afacere de continuat “arrow lake B&B”, viata ei capata un nou sens in momentul in care la hotelul ei soseste un tip misterios pe nume Daniel Williams. Oare acesta sa fie tatal ei , care se presupune ca a parasit-o pe mama ei in timp ce aceasta era insarcinata?
  Un fil ce merita vazut!