Salvation Boulevard 2011 | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 343 filme pe site

Salvation Boulevard 2011

0
(Calitate mare)

Un predicator evanghelist pe nume Dan Day promite locuitorilor unui oras ca ii va reuni intr-o comunitate care ii va pune numele “City on a Hill”. Acesta il da exemplu pe detectivul particular Carl Vanderveer, care in trecut a fost dependent de alcool iar acum a revenit pe drumul cel bun datorita credintei propovaduite de el. Predicatorul intra in bucluc atunci cand il impusca pe principalul sau rival in materie de religie, Dr. Paul Blaylock. Dan Day incearca sa musamalizeze crima , acuzandu-l pe Carl Vanderveer, un student nevinovat, care in cele din urma va trebui sa fuga de oameni de incredere ai pastorului care sunt capabili de orice pentru a nu pata imaginea acestuia.

TRAILER FILM

E3E3E
FILM COMPLET

Pentru o mai buna vizionare apasati butonul “pauza” al playerului video si lasati-l 5-10 minute, astfel veti scapa de buffering si filmul nu va avea intreruperi, in cazul in care aveti o conexiune mai lenta la Internet puteti lasa o perioada mai lunga ( 15 min)
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.

9,632
FILM DETAILS Added 6 years ago
Salvation Boulevard 2011

Un predicator evanghelist pe nume Dan Day promite locuitorilor unui oras ca ii va reuni intr-o comunitate care ii va pune numele “City on a Hill”. Acesta il da exemplu pe detectivul particular Carl Vanderveer, care in trecut a fost dependent de alcool iar acum a revenit pe drumul cel bun datorita credintei propovaduite de […]

Genre: Filme 2011

Etiketler: , , ,

COMMENTS

 

“Salvation Boulevard 2011” 2 comment
  1. Laura - 6 years ago

    Cel mai idiot film posibil!

  2. And - 6 years ago

    Este o satira buna a ceea ce se intampla si acum in multe biserici . cred ca surprinde foarte bine in detaliu extremele acestea in care s-a ajuns in unele locuri. E trist intr-adevar … Nu este un film pe care l-as recomanda cuiva sa se uite deoarece reprezinta o realitate decazuta a unor oameni care pretind ca ar reprezenta adevarul, iar oamenii si-ar putea crea foarte usor ideea ca asa este peste tot, si ca asa ar trebui sa fie. Si NU, nu asa ar trebui sa fie.