Pride and Prejudice (2005) HD subtitrat in romana | Filme Crestine Subtitrate-Filme Crestine Noi
In acest moment avem 308 filme pe site

Pride and Prejudice (2005) HD subtitrat in romana


loading...

Yükleniyor
SE INCARCA
Asteapta un moment
27,019
FILM DETAILS Added 4 years ago
Pride and Prejudice (2005) HD subtitrat in romana

loading… TRAILER FILM   FILM COMPLET Loading…

Genre: Familie

Stars: Ecranizarea romanului omonim al scriitoarei Jane Austin, pe tema prejudecatilor sociale ale secolului al XIX-lea si a mandriei care ii tine pe indragostiti departe unul de celalalt.Amplasat în Anglia începutului secolului al XIX-lea, Pride and Prejudice urmareste evolutia familiei Domnului Bennet, in cadrul careia sunt gasite nu mai putin de cinci fete din care cel putin una trebuie sa se marite bine pentru a putea scapa de amenintarea saraciei. Cu personaje bine conturate, filmul evoca ceva din complexa societate engleza, insistându-se în special asupra paturii de mijloc din mediul rural.

Etiketler: , ,

COMMENTS

 

“Pride and Prejudice (2005) HD subtitrat in romana” 2 comment
  1. butterfly - 4 years ago

    un film absolut minunat, pur si simplu mi sa facut pielea de gaina, il recomand cu cea mai mare placere; imi pare rau ca nu mai traim pe vremea aceea, si ma refer la relatia dintre un baiat si o fata inainte de casatorie, astazi curtenia nu prea mai are loc printre tineri; dar bineinteles ca e greu de acceptat si faptul ca fetele trebuiau sa se marite dupa bani si nu dupa dragoste, exceptie unele cazuri. deci ptr film nota 10

  2. wert - 3 years ago

    Cine iubeste si traieste momente placute , film de la care poti invata si in zilele noastre ceva despre respect fata de fete indiferent unde si ce statut au . Cel mai greu in zilele noastre este sa descoperi lucruri minunate, deoarece le cautam numai la stralucirea aparenta a modei. Sunt baiat si respect mult pe acei care cautA comori cu sufletul .

    Foloseste-ti cu folos viata !