Petru & Pavel (1981) | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 350 filme pe site

Petru & Pavel (1981)

7
(Calitate mare) • Impresionanta drama biblica inspirata din viata Apostolului Pavel. La putin timp dupa rastignirea lui Iisus, Saul din Tars – un dusman de temut al credinciosilor crestini tot mai numerosi –porneste pe urmele lor, pe drumul Damascului, dar isi pierde vederea. Din fericire, el traieste maretul moment al revelatiei si gratiei divine si isi va recapata lumina ochilor, datorita credintei lui Iisus. Saul va fi botezat sub numele de Pavel si se va alatura celorlalti Apostoli pentru a propovadui adevarul despre viata si suferintele lui Iisus.

  Partea 1

  Partea 2

  39,230
  FILM DETAILS Added 5 years ago
  Petru & Pavel (1981)

  Daca acest film nu functioneaza anunta-ne }AICI{ Issue: * NU FUNCTIONEAZA PLAYERUL Your Name: * Your Email: * Details: * Trimite raport Impresionanta drama biblica inspirata din viata Apostolului Pavel. La putin timp dupa rastignirea lui Iisus, Saul din Tars – un dusman de temut al credinciosilor crestini tot mai numerosi –porneste pe urmele lor, […]

  Genre: Filme vechi

  Stars: Petru si Pavel este un film regizat de Robert Day dupa un scenariu al lui Christopher Knopf si Hough Stan care ilustreaza viata si învataturile sfintilor apostoli dar mai ales calatoriile si faptele lui Pavel din momentul în care acesta îl întalneste pe Domnul si fiind mustrat pe drumul spre Damasc începe sa propovaduiasca cuvantul lui Dumnezeu .

  Etiketler: , , , ,

  COMMENTS