One night with the king (O noapte cu regele) 2006 | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 350 filme pe site

One night with the king (O noapte cu regele) 2006

0
(Calitate mare) • TRAILER FILM

  E3E3E

   

  Pentru o mai buna vizionare apasati butonul “pauza” al playerului video si lasati-l 5-10 minute, astfel veti scapa de buffering si filmul nu va avea intreruperi, in cazul in care aveti o conexiune mai lenta la Internet puteti lasa o perioada mai lunga ( 15 min)
  In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.

  23,460
  FILM DETAILS Added 6 years ago
  One night with the king (O noapte cu regele) 2006

  Daca acest film nu functioneaza anunta-ne }AICI{ Issue: * NU FUNCTIONEAZA PLAYERUL Your Name: * Your Email: * Details: * Trimite raport TRAILER FILM   Pentru o mai buna vizionare apasati butonul “pauza” al playerului video si lasati-l 5-10 minute, astfel veti scapa de buffering si filmul nu va avea intreruperi, in cazul in care […]

  Genre: Filme 2006

  Stars: O noapte cu regele este o dramatizare a Vechiul Testament, povestea lui Esther, care a riscat viata ei pentru a se apropia de rege cu cererea ca acesta sa salveze poporul evreu. Filmul, în general, adera la un complot principal al naratiunii biblice. Cu toate acestea, filmul adauga elemente stilistice ce nu sunt prezente în povestea biblica. Naratiunea evreiasca a relatiei dintre Esther (Tiffany Dupont) si Ahasveros (considerat ca Xerxes I al Persiei) nu a fost o poveste de dragoste, dar o casatorie fortata în care Estera nu a avut de ales. Povestea prezinta multe fatete, care ar fi putut sa se fi întâmplat mai degraba decât strict lipit de texte biblice. Premiera a avut loc la Teatrul de noapte Mann Bruins din LA California.

  Etiketler: , ,

  COMMENTS