Maggie's Passage (Calatoria lui Maggie)2009 - Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 412 filme pe site

Maggie’s Passage (Calatoria lui Maggie)2009

2
(Yüksek Kalite)Loading...

TRAILER FILM
E3E3E

FILM

16,014
FILM DETAILS Added 7 years ago
Maggie’s Passage (Calatoria lui Maggie)2009

Maggie (Ali Faulkner) este o fata de 18 ani care paraseste casa ei crestina dupa moartea tragica a tatalui ei adoptiv. Încercarea de a umple un gol în viata ei, Maggie se simte obligata de a o localiza pe mama ei naturala. Ceea ce ea a sperat nu gaseste. Dupa câteva luni, ea a ajunge la punctul ei de rupere. Într-o furie, ea elibereaza frustrarile si incepe a distruge camera de hotel ponosit, care a devenit casa ei. O Biblie cade la picioarele si apoi ea îsi da seama ca exista doar un singur lucru care poate rupe robia în care este viata ei, Isus Hristos. Ea se duce inapoi la Cuvântul lui Dumnezeu si îsi da seama ca El are un plan mai bun pentru viata ei. Gasindusi curajul, ea fuge de vechea ei viata. Cu credinta cat un graunte de mustar si nici un loc pentru a merge, Maggie traieste pe strazi.
Maggie este luata de catre un grup de oameni. Cu ajutorul lor, ea învata lectiile temporale de credinta, iubire si iertare. Grace (Sheran Keyton) gaseste in Maggie un adapost in înselepciunea ei. Max (Mike Norris), un om rupt el însusi, devine figura tatal ei.
In final Maggie isi da seama ca mama ei adoptiva o iubeste enorm si ii poate umple golul din inima si se
intoare inapoi la ea, acolo unde este fericita.

Genre: Filme 2009

Etiketler: , , ,

COMMENTS