Your Love Never Fails (2011) | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 350 filme pe site

Your Love Never Fails (2011)

0
(Calitate mare) • Regia
  Michael Feifer
  Cu
  John Schneider, Tom Skerritt, Tracey Gold
  Gen film
  Comedie
  Durata
  96 minute

  Laura Conners si Dylan Hackett decid sa divorteze. Laura, director de banca ocupat se muta cu fiica ei, Kelsey, la New York, pentru a reporni viata lor dupa separarea de sotul ei, care înca locuieste în Texas.
  Laura a fost atat de preocupata de slujba ei încât a uitat sa semneze actele de divort. De sase ani, de cand Laura si Kelsey s-au mutat la New York, Dylan si-a vazut fiica doar la ocazii. În cele din urma, Dylan se satura de situatia în care se afla si o da în judecata pe Laura pentru custodia fiicei lor, fortand-o sa se întoarca în Texas.

  În cursul sedintei, Dylan si Laura încep sa se cearte, astfel încat Curtea Judecatoreasca a statului Texas acorda o perioada de gandire pentru a da o sansa cuplului sa se gandeasca la ceea ce este cel mai important pentru fiica lor, Kelsey. Judecatorul stabileste audierea pentru custodie pentru 14 februarie, care este Valentine’s Day. Acum Laura, Dylan si Kelsey au data de Valentine’s sa-si aminteasca ce i-a facut o familie iubitoare si astfel sa ia decizia care i-ar face pe toti trei fericiti.

  TRAILER FILM

  E3E3E
  FILM COMPLET
  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  15,689
  FILM DETAILS Added 6 years ago
  Your Love Never Fails (2011)

  Daca acest film nu functioneaza anunta-ne }AICI{ Issue: * NU FUNCTIONEAZA PLAYERUL Your Name: * Your Email: * Details: * Trimite raport Regia Michael Feifer Cu John Schneider, Tom Skerritt, Tracey Gold Gen film Comedie Durata 96 minute Laura Conners si Dylan Hackett decid sa divorteze. Laura, director de banca ocupat se muta cu fiica […]

  Genre: Filme 2011

  Etiketler: , , , ,

  COMMENTS
  
   

  “Your Love Never Fails (2011)” 1 comment
  1. Anca - 6 years ago

   Superb film…