Breaking News

Your Love Never Fails (2011)

loading...

Regia
Michael Feifer
Cu
John Schneider, Tom Skerritt, Tracey Gold
Gen film
Comedie
Durata
96 minute

Laura Conners si Dylan Hackett decid sa divorteze. Laura, director de banca ocupat se muta cu fiica ei, Kelsey, la New York, pentru a reporni viata lor dupa separarea de sotul ei, care înca locuieste în Texas.
Laura a fost atat de preocupata de slujba ei încât a uitat sa semneze actele de divort. De sase ani, de cand Laura si Kelsey s-au mutat la New York, Dylan si-a vazut fiica doar la ocazii. În cele din urma, Dylan se satura de situatia în care se afla si o da în judecata pe Laura pentru custodia fiicei lor, fortand-o sa se întoarca în Texas.

În cursul sedintei, Dylan si Laura încep sa se cearte, astfel încat Curtea Judecatoreasca a statului Texas acorda o perioada de gandire pentru a da o sansa cuplului sa se gandeasca la ceea ce este cel mai important pentru fiica lor, Kelsey. Judecatorul stabileste audierea pentru custodie pentru 14 februarie, care este Valentine’s Day. Acum Laura, Dylan si Kelsey au data de Valentine’s sa-si aminteasca ce i-a facut o familie iubitoare si astfel sa ia decizia care i-ar face pe toti trei fericiti.

TRAILER FILM

E3E3E
FILM COMPLET
SERVER 1

SERVER 2

SERVER 3

About admin

One comment

  1. Superb film…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload