Higher Ground 2011 | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 350 filme pe site

Higher Ground 2011

2
(Calitate mare) • Corinna Walker este o femeie care dupa un accident de masina s-a hotarat sa devina religioasa, alaturandu-se unui grup de adoratori extatici ai lui Isus Hristos. Corinna este o femeie inteligenta, curioasa care vrea intotdeauna sa patrunda in miezul aciunii. Ea a fost religioasa inca de mica, insa, dupa ce l-a cunoscut pe Ethan, urmand ca apoi parinti ei sa se desparta, nu a mai dat multa atentie religiei. Dupa acest accident o cunoaste pe Annika si se dedica trup si suflet pentru a citi Biblia. Rugaciunile ei durau cateva ore, purtand haine modeste, insa dupa ce se cearta cu sotul ei iar mariajul lor intra in impas, incepe sa aiba o indoiala fata de Religie.

  TRAILER FILM

  E3E3E

  PARTEA 1

  PARTEA 2

  Pentru o mai buna vizionare apasati butonul “pauza” al playerului video si lasati-l 5-10 minute, astfel veti scapa de buffering si filmul nu va avea intreruperi, in cazul in care aveti o conexiune mai lenta la Internet puteti lasa o perioada mai lunga ( 15 min)
  In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.

  14,158
  FILM DETAILS Added 6 years ago
  Higher Ground 2011

  Daca acest film nu functioneaza anunta-ne }AICI{ Issue: * NU FUNCTIONEAZA PLAYERUL Your Name: * Your Email: * Details: * Trimite raport Corinna Walker este o femeie care dupa un accident de masina s-a hotarat sa devina religioasa, alaturandu-se unui grup de adoratori extatici ai lui Isus Hristos. Corinna este o femeie inteligenta, curioasa care […]

  Genre: Filme 2011

  Etiketler: , , , ,

  COMMENTS
  
   

  “Higher Ground 2011” 2 comment
  1. Anca - 6 years ago

   Putin cam peiorativ filmul, la adresa crestinilor…

  2. Anca - 6 years ago

   Sau cel putin la adresa celor ce cred in manifestarea supranaturala si astazi… Dezamagitor…