Hidden Places (Taramuri ascunse) 2006 | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 349 filme pe site

Hidden Places (Taramuri ascunse) 2006

0
(Calitate mare) • Cand a venit in Deer Springs, la 18 ani, Eliza Monteclaire Wyatt si-a dorit o familie si si-a facut-o alaturi de un barbat bun si iubitor. Acum este tanara vaduva, ramasa cu doi copii mici, Becky si Luke White si dupa moartea si a socrului, face greu fata recesiunii economice. Impreuna cu matusa Batty incearca sa salveze ferma de portocali dar se descurca greu si banca o preseaza cu datoriile. Mai sunt patru zile in care trebuie sa culeaga o imensa livada de portocale, sa le ambaleze si sa le vanda pentru a-si acoperi ipoteca. In ajutorul ei vine un tanar, Gabe Harper ce cutreiera prin oras in cautare de lucru, un barbat cu numele Arhanghelului Gabriel, bland si muncitor, un om ce traise drama razboiului, isi pierduse fratele mai mic in luptele din Franta si coplesit de privirile pline repros ale familiei plecase de acasa.

  El devine din ce in ce mai apropiat de Eliza si cei doi copii, capata increderea acesteia, o ajuta cat poate de mult dar cu trei zile inaintea scadentei, dispare si se pare ca Eliza si familia ei vor fi nevoiti sa paraseasca ferma.

  TRAILER FILM

  E3E3E

  FILM COMPLET

  27,895
  FILM DETAILS Added 6 years ago
  Hidden Places (Taramuri ascunse) 2006

  Daca acest film nu functioneaza anunta-ne }AICI{ Issue: * NU FUNCTIONEAZA PLAYERUL Your Name: * Your Email: * Details: * Trimite raport Cand a venit in Deer Springs, la 18 ani, Eliza Monteclaire Wyatt si-a dorit o familie si si-a facut-o alaturi de un barbat bun si iubitor. Acum este tanara vaduva, ramasa cu doi […]

  Genre: Filme 2006

  Etiketler: , ,

  COMMENTS