Heaven Is for Real (2014) subtitrat in romana | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 349 filme pe site

Heaven Is for Real (2014) subtitrat in romana

3
(High Quality) • TRAILER FILM

  E3E3E

   

  FILM COMPLET

  42,071
  FILM DETAILS Added 4 years ago
  Heaven Is for Real (2014) subtitrat in romana

  Daca acest film nu functioneaza anunta-ne }AICI{ Issue: * NU FUNCTIONEAZA PLAYERUL Your Name: * Your Email: * Details: * Trimite raport TRAILER FILM   FILM COMPLET

  Genre: Filme 2014

  Stars: Heaven Is for Real, relateaza istoria reala a unui tata dintr-un orasel mic ce este nevoit sa isi gaseasca curajul si convingerea necesare pentru a spune experienta fascinanta, capabila sa ii schimba existenta, a fiului sau la contactul cu lumea. In filmul Heaven Is for Real ii avem ca si actori pe Greg Kinnear, nominalizat la Premiile Academiei si Emmy,jucand rolul lui Todd Burpo, impreuna cu minunata Kelly Reilly – Sonja Burpo, cuplul a carui fiu, Colton sustine ca a ajuns in Rai atunci cand a fost aproape de moarte. Tanarul relateaza detaliile aventurii sale nemaipomenite cu inocenta unui copil si aduce la realitate fapte ce s-au intamplat chiar inainte de nasterea sa… lucruri pe care el nu ar avea de unde sa le cunoasca. Todd si familia sa sunt pusi in situatia de a examina intelesul acestui eveniment interesant.

  Etiketler: , , , , ,

  COMMENTS
  
   

  “Heaven Is for Real (2014) subtitrat in romana” 2 comment
  1. Stefan - 4 years ago

   Filmul este fara cuvinte. Cunoscand povestea reala a baiatului Colton Burpo, am ramas impresionat de punerea in scena cu atata exacitate si daruire. Nu merita ratat! Iar pentru convingere, vizioneaza declaratia reala a baiatului pe youtube.

  2. trutasergiu - 4 years ago

   un film frumos , merita vazut!