Hachi A Dogs Tale 2009 | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 350 filme pe site

Hachi A Dogs Tale 2009

0
(Calitate mare) • Remake al filmului japonez Hachiko Monogatari, din anul 1987, si inspirata dintr-o poveste reala, petrecuta în Japonia în prima parte a secolului al XX-lea, drama Hachiko: A Dog’s Story urmareste relatia speciala, aparuta între un profesor universitar si un caine pe care îl gaseste pe strada si îl duce în casa lui.

  Ani de-a randul, loialul animal Hachiko isi insoteste in fiecare dimineata stapanul la statia de cale ferata si il asteapta in fiecare seara la aceeasi ora si in acelasi loc sa se intoarca de la serviciu. Intr-o zi nefasta insa, profesorul sufera un atac de cord in sala de clasa si decedeaza, neintorcandu-se niciodata in oras cu trenul. Timp de 9 ani, Hachiko merge zi de zi la gara pentru a-si intampina stapanul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui si predandu-le acestora o lectie despre iubire, loialitate si compasiune.

  TRAILER FILM

  E3E3E

  FILM COMPLET

  9,993
  FILM DETAILS Added 6 years ago
  Hachi A Dogs Tale 2009

  Daca acest film nu functioneaza anunta-ne }AICI{ Issue: * NU FUNCTIONEAZA PLAYERUL Your Name: * Your Email: * Details: * Trimite raport Remake al filmului japonez Hachiko Monogatari, din anul 1987, si inspirata dintr-o poveste reala, petrecuta în Japonia în prima parte a secolului al XX-lea, drama Hachiko: A Dog’s Story urmareste relatia speciala, aparuta […]

  Genre: Filme 2009

  Etiketler: , , , , ,

  COMMENTS