A Greater Yes The Story of Amy Newhouse (2009) | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 350 filme pe site

A Greater Yes The Story of Amy Newhouse (2009)

0
(High Quality) • Amy Newhouse este o adolescenta in varsta de 16 ani, care locuieste in orasul Pampa din Texas impreuna cu parintii ei Kevin si Nancy si cu surorile sale Sarah si Katy. Dupa ce este diagnosticata cu cancer pulmonar in faza terminala, tanara decide sa lupte din toate puterile cu maladia, trecand printr-o interventie chirurgicala si prin interminabile sedinte de chimioterapie care o tintuiesc pe un pat de spital timp de 4 luni. Fiind extrem de religioasa si reusind sa le insufle si colegilor de scoala credinta in Dumnezeu prin intermediul unui grup de rugaciune, Amy este convinsa ca Divinitatea are pregatit un plan maret pentru ea si accepta cu demnitate tot ceea ce ii rezerva destinul.Chiar si atunci cand pronosticul medicului este rezervat, iar tratamentele agresive nu dau rezultatele scontate, Amy Newhouse este preocupata de ajutarea semenilor ei, reintegrandu-l pe rebelul si singuraticul Jordan in grupul ei de prieteni si sustinand-o moral pe fetita cu care imparte salonul pentru a depasi cosmarul chimioterapiei si a se vindeca. Incurajata de catre o familie foarte unita, de catre iubitul ei Tyler, de catre prietena sa Jessica si de catre toti colegii de liceu, Amy infrunta cu mult curaj maladia potential mortala.

  TRAILER FILM

  E3E3E

   

  13,882
  FILM DETAILS Added 6 years ago
  A Greater Yes The Story of Amy Newhouse (2009)

  Daca acest film nu functioneaza anunta-ne }AICI{ Issue: * NU FUNCTIONEAZA PLAYERUL Your Name: * Your Email: * Details: * Trimite raport Amy Newhouse este o adolescenta in varsta de 16 ani, care locuieste in orasul Pampa din Texas impreuna cu parintii ei Kevin si Nancy si cu surorile sale Sarah si Katy. Dupa ce […]

  Genre: Filme 2009

  Etiketler: , , ,

  COMMENTS
  
   

  “A Greater Yes The Story of Amy Newhouse (2009)” 1 comment
  1. CIORTAN VIOLETA - 6 years ago

   ACEST FILM MI-ADUS AMINTE DE CAT DE PURA E DRAGOSTEA LUI D-ZEU SI CE CREDINTA PUTERNICA POATE AVEA UN COPIL NEINTINAT DE PACATELE LUMII. ASA AM FOST SI EU ODATA DAR…M-AM PIERDUT!FOARTE BUN FILMUL!