For Greater Glory: The True Story of Cristiada (2012) | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 343 filme pe site

For Greater Glory: The True Story of Cristiada (2012)

0
(Calitate mare)

Filmul se deschide cu titluri de ecran care descriu dispozitiile anti-catolice ale Constitutiei 1917 din Mexic. Razboiul civil izbucneste atunci când nou-ales presedinte mexican, Plutarco Elías Calles (Ruben Blades), incepe o represiune violenta si necrutatoare împotriva credinciosilor tarii catolica.Filmul descrie carnagiul aratand biserici fiind stabilite pe foc, maicile supuse la hartuire extrema, preotii catolici ucisi si tarani credinciosi nenumarate ucis si apoi spânzurat public pe stalpi de telegraf.
Povestea trece la Tatal Christopher (Peter O’Toole), un preot catolic, care este fara mila ucis de federali (fortele guvernamentale).Uciderea este asistat de catre un baiat de treisprezece ani, pe nume José Luis Sanchez (Mauricio Kuri). Motivat de manie si furie, José se alatura rebelilor, sau Cristeros (“soldati pentru Hristos”), lupta împotriva Calles. Strigatul de lupta a acestora este “‘Viva Cristo Rey!” (sensul “Traiasca Regele Cristos”).Liderul rebelilor, generalul în rezerva Enrique Gorostieta (Andy Garcia), un agnostic, ia un interes în tineri si José baiatul în curand devine protejatul lui. Mai tarziu, an timp ce lupta impotriva federali, José este capturat intr-o lupta si este torturat sa-l forteze sa renunte la credinta sa in Dumnezeu. Cand el apara cu hotarare credinta sa, el este executat.Gorostieta anul viitor este ucis intr-o lupta la Jalisco.

TRAILER FILM

E3E3E

 

 

SERVER 1

SERVER 2

12,036
FILM DETAILS Added 6 years ago
For Greater Glory: The True Story of Cristiada (2012)

Filmul se deschide cu titluri de ecran care descriu dispozitiile anti-catolice ale Constitutiei 1917 din Mexic. Razboiul civil izbucneste atunci când nou-ales presedinte mexican, Plutarco Elías Calles (Ruben Blades), incepe o represiune violenta si necrutatoare împotriva credinciosilor tarii catolica.Filmul descrie carnagiul aratand biserici fiind stabilite pe foc, maicile supuse la hartuire extrema, preotii catolici ucisi […]

Genre: Filme 2012

Etiketler: , , , , , ,

COMMENTS