God's Not Dead 3: A Light in Darkness (2018) online subtitrat in romana

God's Not Dead: A Light in Darkness
Image God’s Not Dead 3: A Light in Darkness (2018)

O biserica distrusa. O congregatie redusa la tacere. O relatie distrusa. Cu toate acestea, chiar si in vaile intunecate ale vietii, o mica flacara poate lumina calea spre vindecare si speranta. Dupa ce un incendiu devastator distruge biserica Sf. James, conducerea Universitatii Hadleigh foloseste tragedia pentru a impinge congregatia in afara campusului, fortand astfel biserica sa-si apere drepturile. Confruntandu-se cu un caz in instanta si cu lupta sa pentru a vedea lumina lui Hristos in suferinta, pastorul Dave ii cere ajutorul lui Pearce, fratele sau instrainat, un avocat si un ateu, pentru a putea sustine dreptul bisericii de a exista. Reuniunea familiei deschide rani vechi, in timp ce fratii se lupta cu intrebarile care i-au distantat cu ani in urma: Este Dumnezeu cu adevarat bun tot timpul? Unde este Dumnezeu cand se intampla lucruri rele? Poate Hristos sa-i vindece cu adevarat pe cei cu inima zdrobita?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 3.60 out of 5)
Loading...

1h 45m 2018 11,821

Background
  • SERVER StreamhideRomana - HD
  • SERVER NetuRomana - HD
Close
<iframe width="560" height="315" src="https://filmecrestineonline.ro/?trembed=1&#038;trid=10342&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Comments 1

61 + = 63

  • BillionDD - 26 May, 2022

    Impresionant ! Daca nici acest film(aceasta serie) nu te misca pe interior, nu te inmoaie, apoi… Ma bucur ca a reaparut Josh 🙂 Multe invataturi bune sunt de tras din el. Il recomand cu incredere, merita vazute toate cele 3 filme !

Aici poti vizona cele mai noi filme crestine online subtitrate in format HD