Fences–Obstacole (2016) online subtitrat - Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 409 filme pe site

Fences–Obstacole (2016) online subtitrat

21,362
FILM DETAILS Added 2 years ago
Fences–Obstacole (2016) online subtitrat

Troy Maxson lucreaza ca gunoier la o firma de salubritate si ii place ca in fiecare weekend sa stea la un pahar de vorba cu cel mai bun prieten al sau si coleg de serviciu, Bono. In tinerete, Troy a jucat baseball in Liga Negrilor, insa nu a reusit niciodata sa ajunga la un nivel suficient de inalt si este convins ca acest lucru nu a fost din cauza talentului ci din cauza ca e negru si a fost discriminat. Atunci cand baiatul sau primeste o oferta de-a juca fotbal la echipa liceului, Troy refuza sa ii semneze actele deoarece este convins ca, la fel ca si el, fiul sau nu va ajunge niciodata sa devina jucator profesionist din cauza piedicilor care i se vor pune din cauza culorii pielii si, in schimb, vrea ca acesta sa se concentreze pe studii si sa obtina o slujbabuna.

Genre: Filme 2016

Stars: La inceputul anilor 1950, Troy Maxson (Denzel Washington) locuieste in Pittsburgh impreuna cu sotia lui Rose (Viola Davis) si cu baiatul lor Cory (Jovan Adepo), avand ca sursa de venit colectarea deseurilor alaturi de prietenul sau cel mai bun, Jim Bono (Stephen McKinley Henderson), pentru o firma de salubritate. Fratele mai mare al lui Troy, Gabe Maxson (Mykelti Williamson), a suferit o rana severa la cap in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si a ramas cu dizabilitati mintale, primind drept compensatie din partea guvernului 3000 de dolari pe care Troy i-a folosit sa-i cumpere o casa. De atunci, Gabe s-a mutat cu familia lui, dar inca locuieste in acelasi cartier si este luat deseori in deradere de copiii din zona. In adolescenta, Troy a plecat de acasa si a fost nevoit sa fure pentru a supravietui. Dupa ce a ucis un barbat in timpul unui jaf, el a ajuns in puscarie si l-a cunoscut pe Bono. Datorita talentului la baseball, el a intrat in Negro Leagues (Liga Negrilor), dar nu a reusit sa ajunga vreodata in Liga Mare. Desi cel mai probabil ascensiunea lui a fost blocata deoarece avea o varsta destul de inaintata, el este convins ca nu a ajuns unde si-a dorit din cauza culorii pielii sale. Troy mai are un baiat dintr-o relatie anterioara, Lyons Maxson (Russell Hornsby), insa acesta il viziteaza doar atunci cand are nevoie de bani, iar Troy este nemultumit de faptul ca baiatul sau nu ia viata in serios si, in schimb, isi urmeaza un vis nebun de-a deveni muzician. Ulterior, Rose ii spune ca Cory a fost recrutat pentru echipa de fotbal a liceului, insa Troy este convins ca fiul sau nu va ajunge in NFL pentru ca e negru, indiferent de talent, asa ca refuza sa-l lase sa joace.

Etiketler:

COMMENTS