Escape (2012) - Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 410 filme pe site

Escape (2012)

13,685
FILM DETAILS Added 7 years ago
Escape (2012)

Nu poti fugi de Dumnezeu.

Paul si Kim Jordan, doi doctori, sot si sotie au nevoie de o schimbare drastica în vietile lor. Ei se lupta pentru a regasi pacea launtrica dupa pierderea tragica a copilului lor. Zdrobit de durere din cauza inexplicabila a mortii copilului lor Paul o convinge pe Kim sa renunte la viata lor obisnuita de americani, sa evadeze din realitate si sa se alature unei misiuni medicale în Thailanda. Se pare ca actiunea lor este doar o distragere a atentiei de care au nevoie, pâna când Paul este rapit de niste traficanti de persoane care au nevoie de un chirurg care sa-l opereze pe liderul lor ranit.
Kim ramâne singura într-o tara straina încercând cu disperare sa-si gaseasca sotul, fara a avea vreo dovada a celor întâmplate. În timp ce lupta pentru supravietuire, Paul se trezeste captiv pe o insula controlata de bandele de traficanti si bagat într-o cusca alaturi de Malcolm Andrews, un englez bogat rapit pentru rascumparare. Paul îsi da seama rapid ca liderul rapitorilor lui care este pe moarte nu are nicio speranta, asa ca este oarecum fortat sa-si examineze soarta vesnica.

Fiind amândoi închisi si neavând nimic de facut, dar având mult timp pentru vorbit, Paul si Malcom încep sa filozofeze. În timp ce Malcom se bazeaza pe credinta lui curajoasa în Dumnezeu, Paul considera ca niciun Dumnezeu nu ar permite sa se întâmple asemenea rele în lume. Cu viata si moartea în balanta, Malcom îl provoaca pe Paul sa se opreasca de a mai fugi de Dumnezeu. Când Paul gaseste starea pacientului sau mult mai rea decât s-ar putea ocupa de el în asemenea conditii primitive, ramâne îngândurat. Îsi da seama ca singura speranta atât pentru el cât si pentru Malcolm este sa-si planuiasca evadarea. Ei trebuie sa aiba încredere unul în celalalt si sa fie mai destepti decât rapitorii lor în fuga lor spre libertate. Oare îsi va da seama Paul ca încrederea în Dumnezeu este singura lui speranta de scapare si de a se regasi cu sotia lui?

Genre: Filme 2012

Etiketler: , ,

COMMENTS