Escape (2012) online subtitrat in romana

Escape

Nu poți fugi de Dumnezeu.

Paul și Kim Jordan, doi doctori, soț și soție au nevoie de o schimbare drastică în viețile lor. Ei se luptă pentru a regăsi pacea lăuntrică după pierderea tragică a copilului lor. Zdrobit de durere din cauza inexplicabilă a morții copilului lor Paul o convinge pe Kim să renunțe la viața lor obișnuită de americani, să evadeze din realitate și să se alăture unei misiuni medicale în Thailanda. Se pare că acțiunea lor este doar o distragere a atenției de care au nevoie, până când Paul este răpit de niște traficanți de persoane care au nevoie de un chirurg care să-l opereze pe liderul lor rănit.

Kim rămâne singură într-o țară străină încercând cu disperare să-și găsească soțul, fără a avea vreo dovadă a celor întâmplate. În timp ce luptă pentru supraviețuire, Paul se trezește captiv pe o insulă controlată de bandele de traficanți și băgat într-o cușcă alături de Malcolm Andrews, un englez bogat răpit pentru răscumpărare. Paul își dă seama rapid că liderul răpitorilor lui care este pe moarte nu are nicio speranță, așa că este oarecum forțat să-și examineze soarta veșnică.

Fiind amândoi închiși și neavând nimic de făcut, dar având mult timp pentru vorbit, Paul și Malcom încep să filozofeze. În timp ce Malcom se bazează pe credința lui curajoasă în Dumnezeu, Paul consideră că niciun Dumnezeu nu ar permite să se întâmple asemenea rele în lume. Cu viața și moartea în balanță, Malcom îl provoacă pe Paul să se oprească de a mai fugi de Dumnezeu. Când Paul găsește starea pacientului său mult mai rea decât s-ar putea ocupa de el în asemenea condiții primitive, rămâne îngândurat. Își dă seama că singura speranță atât pentru el cât și pentru Malcolm este să-și plănuiască evadarea. Ei trebuie să aibă încredere unul în celălalt și să fie mai deștepți decât răpitorii lor în fuga lor spre libertate. Oare își va da seama Paul că încrederea în Dumnezeu este singura lui speranță de scăpare și de a se regăsi cu soția lui?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

1h 30m 2012 4,888

Background
  • NetuRomana - HD
Close
Info
Distributie
Background
Comments 0

21 − 16 =

Aici poti vizona cele mai noi filme crestine online subtitrate in format HD