The courageous heart of Irena (2009) | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 350 filme pe site

The courageous heart of Irena (2009)

1
(Calitate mare) • Filmul se bazeaza pe povestea reala a Irenei Sendler, un asistent social, catolic, care va salva viata a peste 2500 de copii evrei, in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

  Legitimandu-se cu un carnet de asistenta medicala, ea va patrunde in ghetoul evreiesc si va incerca sa convinga parintii, sa-si dea copii, pentru a-i salva de la moarte, urmand ca acestia sa fie incredintati unor familii poloneze. Ea va fi ajutata de colegele ei, asistente sociale, de Stefan, un prieten evreu din perioada studentiei si de asemenea va intra in legatura cu o organizatie de ajutorare a evreilor, numita Zegota.

  Pentru a-si atinge scopul, ea va trece prin multe momente grele, care o vor pune la incercare. Cu toate acestea ea va pastra datele de identificare ale fiecarui copil salvat, in speranta ca acestia se vor reintalni dupa terminarea razboiului cu familiile lor.

  TRAILER FILM

  E3E3E

   

  FILM COMPLET

  43,252
  FILM DETAILS Added 5 years ago
  The courageous heart of Irena (2009)

  Daca acest film nu functioneaza anunta-ne }AICI{ Issue: * NU FUNCTIONEAZA PLAYERUL Your Name: * Your Email: * Details: * Trimite raport Filmul se bazeaza pe povestea reala a Irenei Sendler, un asistent social, catolic, care va salva viata a peste 2500 de copii evrei, in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Legitimandu-se cu un […]

  Genre: Filme 2009

  Etiketler: , ,

  COMMENTS