The Book Thief - Hotul de carti (2013) online subtitrat in romana - Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 412 filme pe site

The Book Thief – Hotul de carti (2013) online subtitrat in romana

12
(Yüksek Kalite) Server 1 Server 2CommentLoading...

TRAILER
exashare-server
FILM COMPLET

69,789
FILM DETAILS Added 3 years ago
The Book Thief – Hotul de carti (2013) online subtitrat in romana

The Book Thief, „Hotul de carti” este de fapt „Hoata de carti”,
un film emotionant,
in care parca te identifici cu trairile personajelor, nomilizat cu primiul Oscar si Globul de Aur ,ecranizat dupa cartea australianul Markus Zusak.
Un film cu Sophie Nélisse, Geoffrey Rush, Emily Watson in regia lui Brian Percival, despre al Doilea R?zboi Mondial , Hitler, evrei, holocaust unde în centrul atentiei este mica Liesel (Sophie Nélisse),o fata de 12 ani care descopera magia cuvintelor.
Cuvantul este cel ce creeaza si distruge, oamenii sunt doar personaje, unele fac istorie, altele traiesc in anonimat, dar cu totii ne regasim in cuvinte,
intre filele cartilor sau printre amintiri, un mijloc de a evada din vâltoarea evenimentelor.
Liesel este un copil inocent, curiozitatea o mana catre carti.
Cand deschide o carte se transpune in alta lume cea diferita de cea reala
care era caracterizata de saracie, razboi, duritate, tiranie, insensibilitate…

Actiunea filmului ne duce in anii 1939 din Germania nazist? unde tara isi tinea rasuflarea. Aici o fetita frumoasa plina de viata si curaj, matura totusi, isi începe povestea ei despre dragostea de carti si de cuvinte.
Povestea ei ca si filmele de calitate, artistice, emotionante raman cu tine o lunga perioada lunga de timp pentru ca din ele inveti perseverenta,puterea de a face fata vicisitudinilor vietii, bunatatea, frumosul,sensibilitatea,iubirea si prezenta plina de iubire a Marelui Stapan care nu lipseste niciodata sa inspire, sa influenteze si sa ajute chiar si in momentele cand totul pare pierdut.
Recomad tuturor acest film chiar si copiilor si tinerilor acest film care daca il urmaresc impreuna cu parintii sau bunicii cu explicatii ajutatoare din partea lor, vor invata multe si le va fi de folos experientele altora spre solidificarea caracterului.

Genre: Filme 2013

IMDB rating: 7,6

Director: Brian Percival

Stars: Sophie Nélisse, Geoffrey Rush, Emily Watson

Etiketler: ,

COMMENTS