Amish Grace (Full Movie) 2010 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA - Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 408 filme pe site

Amish Grace (Full Movie) 2010 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

26,116
FILM DETAILS Added 7 years ago
Amish Grace (Full Movie) 2010 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Daca acest film nu functioneaza anunta-ne }AICI{ Issue: * NU FUNCTIONEAZA PLAYERUL Your Name: * Your Email: * Details: * Trimite raport Loading… TRAILER FILM FILM

Genre: Filme 2010

Stars: Filmul reda un caz socant care s-a intamplat in Pennsylvania in octombrie 2006, atunci cand un barbat de 32 de ani a intrat intr-o scoala de fete din comunitatea amish si a omorat 5 fetite. Charles Roberts, distribuitorul de lapte pe care toata comunitatea amish il cunoaste se hotaraste sa omoare niste fetite nevinovate intrucat lui i-a murit o fetita la nastere, iar acum este foarte suparat pe Dumnezeu. dupa acest atentat el insusi se sinucide in acelasi loc, lasand in urma familii indurerate, dar si propria lui familie formata dintr-o sotie si trei copii. Un film exceptional, inspirat din realitate. În anul 2006, un barbat din Pennsylvania, apartinând comunitatii amish patrunde într-o scoala de fete si omoara cinci eleve. Paradoxal învataturilor sectei sale, face acest lucru deoarece doreste sa se razbune pe Dumnezeu, care i-a luat fetita înca de la nastere. Nimeni nu s-ar fi asteptat tocmai de la distribuitorul de lapte, Charles Robert, care era un om respectat sa faca acest gest necugetat. Dupa atentatul criminal, se sinucide, lasându-si în urma sotia si ceilalti trei copii.

Etiketler: , , ,

COMMENTS

 

“Amish Grace (Full Movie) 2010 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA” 4 comment
 1. Izsak-Bacs Jeremias - 7 years ago

  In primul rand doresc sa atrag atentia asupra faptului ca Comunitatea Amis nu este o secta religioasa, ei sunt descendentii primei Comunitati Anabaptiste din lume, Meno Sime a fost cel care a Reformat biserica catolica si a refuzat botezul pruncilor, fapt pentru care aceasta comunitate de crestini a fost prigonita atat de sfanta apostolica biserica romana (criminala) din acea vrema, Incvizitia, cat si de bisericile reformate si evanghelice din acea vreme. Mai exista Biserica Crestina a Mennonitilor care este asemanator cu Biserica Cultul Cresin dupa Evanghelie.

 2. Anca - 6 years ago

  Un film despre simplitate si iertare. Merita vizionat…

 3. dana - 6 years ago

  l-am vazut cu ceva timp in urma si e superb , nota 10

 4. Pusok Alexandru - 6 years ago

  Un film extraordinar parerea mea.Care ne arata cu adevarat ceea ce inseamna a ierta,nu doar a uita.Daca doriti sa vedeti un film,in care se arata dragostea neconditionata a lui Dumnezeu si iertarea Sa,AMISH GRACE este un film care trebuie urmarit.Nota 10.