The Shunning (2011) | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 382 filme pe site

The Shunning (2011)

Loading...

Yükleniyor
SE INCARCA

33,174
FILM DETAILS Added 6 years ago
The Shunning (2011)

Daca acest film nu functioneaza anunta-ne }AICI{ Issue: * NU FUNCTIONEAZA PLAYERUL Your Name: * Your Email: * Details: * Trimite raport TRAILER FILM   FILM COMPLET Loading…

Genre: Filme 2011

Stars: Inainte de a fi rapusa de cancer, dorinta de moarte a Laurei Mayfield-Bennet este sa fie reunita cu fiica pe care nu a cunoscut-o niciodata. Din nefericire, acea fiica, Katie Lapp, este membra a comunitatii de Amish. Katie este pe cale sa se casatoreasca, dar e nelinistita cu privire la drumul care îi sta înainte. Tot acum descopera secretul pe care parintii ei l-au tinut ascuns: e adoptata. Frumoasa Katie Lapp a simtit mereu ca ceva lipseste existentei ei simple ca Amish – pana când o englezoaica misterioasa apare in Lancaster County cautand o fetita pe care a dat-o spre adoptie acum 19 ani. Filmul portretizeaza stilul de viata si sistemul de credinta ale amishilor intr-un mod reverentios si plin de respect. Insa, in acelasi timp arata cat de grea poate fi viata atunci când nu traiesti an conformitate cu regulile comunitatii. La sfarsit, o femeie înteleapta ai da lui Kate un sfat bun de urmat: “Miracolul nu e viata pe care ai pierdut-o, ci e viata pe care ai trait-o.”

Etiketler: , , , , , , , ,

COMMENTS

 

“The Shunning (2011)” 8 comment
 1. pytt - 6 years ago

  M`a facut sa plang

 2. monika - 6 years ago

  foarte frumos filmul..merita vazut! m-a emotionat foarte tare!!

 3. BLM - 6 years ago

  filmul e foarte frumos! 😉

 4. Gigi - 5 years ago

  E un film bun. Stie careva cand va apare partea 3, sau finalul acestui film si titlul? E foarte greu sa gasesti continuarea daca nu e pus un “comment” la descrierea filmului.

 5. cristina - 4 years ago

  un film extraordinar