Breaking News

Worlds Apart- Lumi paralele (2008)

loading...

TRAILER FILM
exashare-server
FILM COMPLET

About admin

3 comments

  1. Este interesant filmul, dar care este rostul lui pe un site crestin? Fata devine atee si nu cunoaste adevarul!

  2. Consider ca acest film nu are ce cauta pe acest site, ma asteptam ca fata, chiar si baiatul, sa isi schimbe vietile si sa-L caute pe Dumnezeu. Cu siguranta mesajul filmului, concluzia din final nu este una pozitiva.

  3. martorii lui iehova cred ca isus este un inger (nu dumnezeu) prin urmare nu are sens sa se roage lui iehova in numele lui isus si prin urmare toata credinta lor este falsa si lipsita de adevarul credintei crestine(care il are pe isus ca singurul in stare sa te duca la dumnezeu sa te ierte de pacate sa te schimbe intr-o persoana mai buna etc)

    interesant film. conform cuvantului scripturii:cine nu are sadit bine adevarul in inima este purtat in coace si in colo de orice vant de invatatura (parafrazat)
    si mai interesant este intrebarea legata de partea sentimentala a povestii: e normal ca dragostea de partener(baiat/ fata) sa te faca sa renunti in a mai crede in dumnezeu sau in a mai asculta de poruncile lui doar de dragul celui iubit?(ma refer la credinta crestina in dumnezeu nu la cea prezentata in film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload