Sunt în acest moment 297 filme pe site.

Worlds Apart- Lumi paralele (2008)

0
( Calitate mare )
loading...

TRAILER FILM
exashare-server
FILM COMPLET

14,595 views
DETALII VIDEO 4 years önce eklendi
Worlds Apart- Lumi paralele (2008)

loading… ShareTRAILER FILM FILM COMPLET

Categorie: Filme 2008

Descriere: Nou film danez bazat pe o poveste reala, To Verender ne-o prezinta pe Sara, o tanara de 17 ani care este membra a Martorilor lui Iehova alaturi de restul familiei. Sara se indragosteste de Teis, un baiat de 23 de ani, care nu este membru al comunitatii religioase. Fara sa realizeze, tanara aluneca intr-o nedreapta dilema. Poate sa-si urmeze sentimentele, sa ramana alaturi de Teis punandu-si astfel in pericol statutul in familie si secta, sau poate sa-si refuze dreptul de a-l iubi pe cel de care s-a indragostit ramanand astfel devotata crezului si familiei.

Etichete: , , , , , , , , , , ,

COMENTARII Vrei sa lasi un comentariu ?
 

“Worlds Apart- Lumi paralele (2008)” film 3 Comentarii .
 1. Cristina - 4 years önce demiş ki:

  Este interesant filmul, dar care este rostul lui pe un site crestin? Fata devine atee si nu cunoaste adevarul!

 2. Eliza - 4 years önce demiş ki:

  Consider ca acest film nu are ce cauta pe acest site, ma asteptam ca fata, chiar si baiatul, sa isi schimbe vietile si sa-L caute pe Dumnezeu. Cu siguranta mesajul filmului, concluzia din final nu este una pozitiva.

 3. nerra - 3 years önce demiş ki:

  martorii lui iehova cred ca isus este un inger (nu dumnezeu) prin urmare nu are sens sa se roage lui iehova in numele lui isus si prin urmare toata credinta lor este falsa si lipsita de adevarul credintei crestine(care il are pe isus ca singurul in stare sa te duca la dumnezeu sa te ierte de pacate sa te schimbe intr-o persoana mai buna etc)

  interesant film. conform cuvantului scripturii:cine nu are sadit bine adevarul in inima este purtat in coace si in colo de orice vant de invatatura (parafrazat)
  si mai interesant este intrebarea legata de partea sentimentala a povestii: e normal ca dragostea de partener(baiat/ fata) sa te faca sa renunti in a mai crede in dumnezeu sau in a mai asculta de poruncile lui doar de dragul celui iubit?(ma refer la credinta crestina in dumnezeu nu la cea prezentata in film