Sunt în acest moment 297 filme pe site.

A Walk in My Shoes (2010)

0
( Calitate mare )
loading...

“A walk in my shoes” îi face pe cei care îl urmaresc sa se opreasca si sa se întrebe: “Ce as învata daca as intra în viata altcuiva?”
O profesoara de liceu, extrem de stresata, nu poate sa înteleaga de ce elevii sai nu depun efort la ore si de ce parintilor acestora pare sa nu le pese. Acest lucru nu îl întelege, mai ales în cazul lui Justin Kremer, un baiat popular, care iubeste skateboardul, care este o stea la baschet si care este sub asteptari la ea în clasa. Acesta este suspendat de la echipa de baschet iar Trish eticheteaza rapid situatia ca fiind neglijenta parintilor. Aceasta perspectiva se schimba dramatic atunci când Trish o întalneste pe Molly , o straina misterioasa, care încearca sa o ajute sa vada lucrurile diferit. Dupa un accident de masina, Trish se trezeste traind viata lui Cindy Kremer, femeia pe care s-a grabit sa o judece si sa o critice. Molly o ajuta pe Trish sa descopere ca este mai mult decat o poveste si aceasta învata o lectie impresionanta care emotioneaza pe toti cei cu care vine în contact, inclusiv sotul sau, fiica si fostul soldat de marina, din vecinatate. Nimeni nu a ramas neschimbat.

TRAILER FILM

E3E3E

16,709 views
DETALII VIDEO 4 years önce eklendi
A Walk in My Shoes (2010)

loading… Share“A walk in my shoes” îi face pe cei care îl urmaresc sa se opreasca si sa se întrebe: “Ce as învata daca as intra în viata altcuiva?” O profesoara de liceu, extrem de stresata, nu poate sa înteleaga de ce elevii sai nu depun efort la ore si de ce parintilor acestora pare […]

Categorie: Filme 2010

Etichete: , , , ,

COMENTARII Vrei sa lasi un comentariu ?