Sunt în acest moment 297 filme pe site.

The Book of Ruth( 2004)

0
( Calitate mare )
loading...

Cartea lui Ruth, este o epopee, poveste de dragoste triumfatoare în fata adversitatii.
Aceasta calatorie altruista de dragoste si devotament este vazut prin ochii unei vaduve tinere. Alege sa paraseasca tara ei natala Moabul, si pleaca cu mama soacra Naomi în Israel dupa moartea sotului ei. Dupa ce ajunge la Betleem, ea se întâlneste si se casatoreste cu un barbat numit Boaz, care face parte din Casa Regale a lui Iuda.
Aceasta poveste biblica despre Cenusareasa din arhivele de sânge evreiesc regal dezvaluie rascumpararea mostenirii prin intermediul copilului Obed, care a fost bunicul regelui David.

TRAILER FILM

E3E3E

Pentru o mai buna vizionare apasati butonul “pauza” al playerului video si lasati-l 5-10 minute, astfel veti scapa de buffering si filmul nu va avea intreruperi, in cazul in care aveti o conexiune mai lenta la Internet puteti lasa o perioada mai lunga ( 15 min )

10,046 views
DETALII VIDEO 5 years önce eklendi
The Book of Ruth( 2004)

loading… ShareCartea lui Ruth, este o epopee, poveste de dragoste triumfatoare în fata adversitatii. Aceasta calatorie altruista de dragoste si devotament este vazut prin ochii unei vaduve tinere. Alege sa paraseasca tara ei natala Moabul, si pleaca cu mama soacra Naomi în Israel dupa moartea sotului ei. Dupa ce ajunge la Betleem, ea se întâlneste […]

Categorie: Filme vechi

Etichete: , ,

COMENTARII Vrei sa lasi un comentariu ?
 

“The Book of Ruth( 2004)” film 1 Comentariu .
  1. BLM - 4 years önce demiş ki:

    superb filmul.
    imi place mult cum actorii interpreteaza rolurile