Sunt în acest moment 297 filme pe site.

Petru & Pavel (1981)

3
( Calitate mare )
loading...

Impresionanta drama biblica inspirata din viata Apostolului Pavel. La putin timp dupa rastignirea lui Iisus, Saul din Tars – un dusman de temut al credinciosilor crestini tot mai numerosi –porneste pe urmele lor, pe drumul Damascului, dar isi pierde vederea. Din fericire, el traieste maretul moment al revelatiei si gratiei divine si isi va recapata lumina ochilor, datorita credintei lui Iisus. Saul va fi botezat sub numele de Pavel si se va alatura celorlalti Apostoli pentru a propovadui adevarul despre viata si suferintele lui Iisus.

Partea 1

Partea 2

31,260 views
DETALII VIDEO 3 years önce eklendi
Petru & Pavel  (1981)

loading… ShareImpresionanta drama biblica inspirata din viata Apostolului Pavel. La putin timp dupa rastignirea lui Iisus, Saul din Tars – un dusman de temut al credinciosilor crestini tot mai numerosi –porneste pe urmele lor, pe drumul Damascului, dar isi pierde vederea. Din fericire, el traieste maretul moment al revelatiei si gratiei divine si isi va […]

Categorie: Filme vechi

Descriere: Petru si Pavel este un film regizat de Robert Day dupa un scenariu al lui Christopher Knopf si Hough Stan care ilustreaza viata si învataturile sfintilor apostoli dar mai ales calatoriile si faptele lui Pavel din momentul în care acesta îl întalneste pe Domnul si fiind mustrat pe drumul spre Damasc începe sa propovaduiasca cuvantul lui Dumnezeu .

Etichete: , , , ,

COMENTARII Vrei sa lasi un comentariu ?