October Baby(2011)

Hannah e în primul an de facultate si traieste o perioada de neîncredere, teama si timiditate specifica bobocilor. În prima reprezentatie teatrala în care Hannah joaca la facultate, ea lesina, iar seria de teste medicale pe care le face pentru a afla ce problema de san?tate, duc la descoperirea unui vechi secret. Parintii ei nu sunt adevaratii ei parinti, ci a fost adoptata, dupa ce mama ei naturala nu a reusit sa o avorteze.

Confuza si furioasa, Hannah se bazeaza pe sprijinul celui mai vechi prieten pe care-l are, Jason. Acesta are un spirit aventuros si o convinge pe Hannah sa i se alature lui si unui grup de amici într-o calatorie pe timpul vacantei de primavara. Calatoria o va ajuta pe Hannah sa-si descopere trecutul ascuns si sa gaseasca forta pentru viitorul despre care stie la fel de putine lucruri. Calatoria o va învîta pe tânara ca fiecare viata e frumoasa, indiferent cum a început.

SERVER 1

SERVER 2

Pentru o mai buna vizionare apasati butonul “pauza” al playerului video si lasati-l 5-10 minute, astfel veti scapa de buffering si filmul nu va avea intreruperi, in cazul in care aveti o conexiune mai lenta la Internet puteti lasa o perioada mai lunga ( 15 min)

Ce parere ai despre acest film?

comments


Get Widget