Left Behind (2001)-Lasati in urma | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 337 filme pe site

Left Behind (2001)-Lasati in urma

0
(Calitate mare)

Filmul incearca sa transpuna in realitatea secolului al XXI-lea, avand in vedere descrierile biblice, cum va avea loc sfarsitul acestei lumi. Stewardesa Hattie Durham ii atrage atentia lui Rayford Steele, pilotul avionului in care se gasesc, ca dintr-o data o multime de oameni lipsesc de la locurile lor si sunt de negasit, desi sunt la mii de kilometri inaltime. Printre pasageri se afla si Cameron “Buck” Williams, un reporter care calatorea in interes de serviciu. Odata ce avionul a ajuns la sol, cu totii observa ca lumea este dezorientata deoarece milioane de oameni din intreaga lume au disparut. In aceste momente apare pe scena lumii Nicolae Carpathia care incearca sa calmeze populatia si sa ofere explicatii stiintifice si solutii.
Pe de alta parte, crestinii sunt de parere ca a avut loc rapirea celor credinciosi la cer, iar restul au fost lasati in urma in necazul si mai cred ca Nicolae Carpathia e antichristul. Intre timp Rayford Steele devine crestin. Prin anumite imprejurari ajunge in contact cu Buck Williams si ii impartaseste si lui convingerile sale. Buck Williams pleaca pe cont propriu in cautarea adevarului. Va reusi el sa descopere daca Carpathia este sau nu antichristul?

TRAILER FILM

E3E3E

FILM COMPLET

23,760
FILM DETAILS Added 5 years ago
Left Behind (2001)-Lasati in urma

Filmul incearca sa transpuna in realitatea secolului al XXI-lea, avand in vedere descrierile biblice, cum va avea loc sfarsitul acestei lumi. Stewardesa Hattie Durham ii atrage atentia lui Rayford Steele, pilotul avionului in care se gasesc, ca dintr-o data o multime de oameni lipsesc de la locurile lor si sunt de negasit, desi sunt la […]

Genre: Filme vechi

Etiketler: , , ,

COMMENTS

 

“Left Behind (2001)-Lasati in urma” 1 comment
  1. Andrei - 5 years ago

    Un film interesant. Din p?cate va deveni realitate într-un viitor nu prea îndep?rtat.