Sunt în acest moment 297 filme pe site.

Hardflip (2012)

0
( Calitate mare )
loading...

Descriere film:Maria Ecaterina Minea

Acest film are ca subiect viata unui tanar care a fost crescut de mama sa. Ajuns la varsta adolescentei se confrunta cu singuratatea si cu dorinta arzatoare de a-si cunoaste tatal.
Pasiunea lui este skatebord-ul si are ca tel sa se faca remarcat pentru a obtine o sponsorizare.
In timp ce el isi petrece timpul liber exercitandu-si hobby-ul, mama lui este diacnosticata cu cancer.
Dupa ce are loc un conflict intre mama si fiu, aceasta face o comotie celebrala si ajunge in coma. Din acel moment tanarul descoprer cine ii este tatal si il cauta, ramanand dezamagit dupa prima lor intalnire.
Pe parcursul filmului au loc diferite evenimente, care pana la urma ii fac pe tata si fiu sa ajunga sa puna bazele unei relatii si sa se caiasca de greselile lor.
Un film care ne arata ca trebuie sa iertam si sa necomportam cu cei care ne sunt aproape cu dragoste si respect pentru ca nu stim ce ne aduce ziua de maine.

TRAILER FILM

E3E3E

 

 

FILM COMPLET

18,902 views
DETALII VIDEO 4 years önce eklendi
Hardflip (2012)

loading… ShareDescriere film:Maria Ecaterina Minea Acest film are ca subiect viata unui tanar care a fost crescut de mama sa. Ajuns la varsta adolescentei se confrunta cu singuratatea si cu dorinta arzatoare de a-si cunoaste tatal. Pasiunea lui este skatebord-ul si are ca tel sa se faca remarcat pentru a obtine o sponsorizare. In timp […]

Categorie: Filme 2010

Etichete: , , , , , , ,

COMENTARII Vrei sa lasi un comentariu ?