Sunt în acest moment 297 filme pe site.

Not Easily Broken (2009)

0
( Calitate mare )
loading...

Regizat de Bill Duke filmul este o adaptare dupa romanul lui T.D. Jakes si pune accent pe importanta acordata juramintelor de casatorie. Este vorba despre Dave si Clarice Johnson, care dupa cativa ani in care au incercat sa descopere ce este dragostea adevarata, fericirea si succesul, ajung la un punct de cotitura in casatoria lor.
Acesta este marcat de accidentul de masina a lui Clarice. Atunci devine evident ca are nevoie nu numai de ingrijirea ranilor fizice, dar si a celor psihice. Clarice merge la un fizioterapeut pentru tratarea sechelelor fizice, dar se pare ca se indragosteste de acesta. In aceeasi perioada, Dave dezvolta o prietenie cu Julie si fiul ei, Bryson. Odata cu aparitia tentatiilor ei trebuie sa isi confrunte juramintele spuse la casatorie si sa demonstreze ca nu lasa pe nimeni si nimic sa intervina intre ei.

Data lansare (SUA): 09 Ianuarie 2009
Perioda filmare: 11 Iunie 2007
Buget: 8,000,000 $
Incasari weekend: 5,314,278 $

TRAILER FILM

E3E3E

FILM COMPLET

11,855 views
DETALII VIDEO 4 years önce eklendi
Not Easily Broken (2009)

loading… ShareRegizat de Bill Duke filmul este o adaptare dupa romanul lui T.D. Jakes si pune accent pe importanta acordata juramintelor de casatorie. Este vorba despre Dave si Clarice Johnson, care dupa cativa ani in care au incercat sa descopere ce este dragostea adevarata, fericirea si succesul, ajung la un punct de cotitura in casatoria […]

Categorie: Filme vechi

Etichete: , ,

COMENTARII Vrei sa lasi un comentariu ?