David (1997) | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 350 filme pe site

David (1997)

3
(Calitate mare) • ” David ” este un film istoric care ilustreaza perioada plina de framantari sociale din perioada în care , Saul , regele poporului lui Israel a fost inlocuit de David si lupta acestuia cu puternicul Goliat . Filmul a fost regizat de Robert Markowitz dupa un scenariu al lui Larry Gross . Israelienii aveau nevoie de un rege care sa-i conduca impotriva Filistenilor si primesc pe Saul . Un simplu fermier care cu ajutorul lui Dumnezeu construieste o armata puternica . Conduce triburile de evrei si le uneste impotriva dusmanilor sai . Saul avea indoieli insa in ceea ce priveste misiunea lui . Nu era suficient pentru el doar sa aiba încredere în voia Domnului pacatuind astfel înaintea lui Dumnezeu . Influenta profetului Samuel il ajuta pe Saul sa gaseasca si sa aseze un nou rege dupa voia Domnului . Voia Domnului era ca acest rege sa fie David care era doar un baiat . Acesta iesise învingator din lupta sa cu groaznicul Goliat , reprezentantul Filistenilor si devine erou al poporului sau . Faima sa stârneste gelozia regelui Saul care simte ca acesta era mai puternic ca el în fata poporului sau . Saul încearca sa-l omoare pe David . David fuge de saul si-si gaseste multi sustinatori si însotitori fideli care sa-l apere de mania lui Saul . Pleaca în exil si asteapta sa vina timpul sau pentru a deveni rege peste poporul lui Israel . În cele din urma David cucereste Ierusalimul pe care vrea sa-l faca un oras al pacii . David primeste un fiu , Solomon de la Batseba . Violentele însa continuau an randurile israelienilor . David este obsedat de construirea celui mai mare templu . El cere sume imense poporului sau desi porunca Domnului era ca acesta sa lase grija construirii în mainile succesorilor sai . Regele nu îsi da seama ca a pierdut controlul asupra familiei sale .

  Pentru o mai buna vizionare apasati butonul “pauza” al playerului video si lasati-l 5-10 minute, astfel veti scapa de buffering si filmul nu va avea intreruperi, in cazul in care aveti o conexiune mai lenta la Internet puteti lasa o perioada mai lunga ( 15 min)

  16,628
  FILM DETAILS Added 6 years ago
  David (1997)

  Daca acest film nu functioneaza anunta-ne }AICI{ Issue: * NU FUNCTIONEAZA PLAYERUL Your Name: * Your Email: * Details: * Trimite raport ” David ” este un film istoric care ilustreaza perioada plina de framantari sociale din perioada în care , Saul , regele poporului lui Israel a fost inlocuit de David si lupta acestuia […]

  Genre: Filme vechi

  Etiketler: , , , , ,

  COMMENTS