Sunt în acest moment 297 filme pe site.

Conversations With God (De vorba cu Dumnezeu) 2006

0
( Calitate mare )
loading...

Dupa ce sufera un accident grav si îsi pierde slujba, Walsch ajunge sa traiasca pe strazi si sa cerseasca pentru a putea supravietui. Disperat si descurajat, în cea mai neagra perioada a existentei sale, cere socoteala divinitatii si… primeste raspunsuri !

TRAILER FILM

E3E3E

 

FILM COMPLET

Pentru o mai buna vizionare apasati butonul “pauza” al playerului video si lasati-l 5-10 minute, astfel veti scapa de buffering si filmul nu va avea intreruperi, in cazul in care aveti o conexiune mai lenta la Internet puteti lasa o perioada mai lunga ( 15 min

22,511 views
DETALII VIDEO 4 years önce eklendi
Conversations With God (De vorba cu Dumnezeu) 2006

loading… ShareDupa ce sufera un accident grav si îsi pierde slujba, Walsch ajunge sa traiasca pe strazi si sa cerseasca pentru a putea supravietui. Disperat si descurajat, în cea mai neagra perioada a existentei sale, cere socoteala divinitatii si… primeste raspunsuri ! TRAILER FILM   FILM COMPLET Pentru o mai buna vizionare apasati butonul “pauza” […]

Categorie: Filme 2006

Etichete: , , , ,

COMENTARII Vrei sa lasi un comentariu ?
 

“Conversations With God (De vorba cu Dumnezeu) 2006” film 4 Comentarii .
 1. CORINA - 4 years önce demiş ki:

  BEAUTIFULL. THANK YOU.

 2. Anca - 4 years önce demiş ki:

  Fainutz…

 3. no mather - 4 years önce demiş ki:

  Crestinismul fara Isus = zero,
  filmul mi s-a parut interesant la inceput dar cand am vazut ideile care s-au prezentat mai tarziu am stiut ca e ceva ciudat, poate induce o stare de confuzie in viata crestina.
  pierdere de timp….

 4. briena - 4 years önce demiş ki:

  “Intelegeti gresit” dupa cum si el spune la inceput. Sunt insa curioasa ce idei gresite poate induce videoul asta vis a vis de Crestinismul asta pomenit peste tot. Dumnezeul Dumnezeu e in fiecare din noi, in fiecare suflet, peste tot. Cititi-i cartea omului si stati mai mult in natura. Poate veti intelege mai mult.