Sunt în acest moment 297 filme pe site.

Amish Grace (Full Movie) 2010

0
( Calitate mare )
loading...

TRAILER FILM

E3E3E

19,674 views
DETALII VIDEO 5 years önce eklendi
Amish Grace (Full Movie) 2010

loading… ShareTRAILER FILM

Categorie: Filme 2010

Descriere: Filmul reda un caz socant care s-a intamplat in Pennsylvania in octombrie 2006, atunci cand un barbat de 32 de ani a intrat intr-o scoala de fete din comunitatea amish si a omorat 5 fetite. Charles Roberts, distribuitorul de lapte pe care toata comunitatea amish il cunoaste se hotaraste sa omoare niste fetite nevinovate intrucat lui i-a murit o fetita la nastere, iar acum este foarte suparat pe Dumnezeu. dupa acest atentat el insusi se sinucide in acelasi loc, lasand in urma familii indurerate, dar si propria lui familie formata dintr-o sotie si trei copii. Un film exceptional, inspirat din realitate. În anul 2006, un barbat din Pennsylvania, apartinând comunitatii amish patrunde într-o scoala de fete si omoara cinci eleve. Paradoxal învataturilor sectei sale, face acest lucru deoarece doreste sa se razbune pe Dumnezeu, care i-a luat fetita înca de la nastere. Nimeni nu s-ar fi asteptat tocmai de la distribuitorul de lapte, Charles Robert, care era un om respectat sa faca acest gest necugetat. Dupa atentatul criminal, se sinucide, lasându-si în urma sotia si ceilalti trei copii.

Etichete: , , ,

COMENTARII Vrei sa lasi un comentariu ?
 

“Amish Grace (Full Movie) 2010” film 4 Comentarii .
 1. Izsak-Bacs Jeremias - 4 years önce demiş ki:

  In primul rand doresc sa atrag atentia asupra faptului ca Comunitatea Amis nu este o secta religioasa, ei sunt descendentii primei Comunitati Anabaptiste din lume, Meno Sime a fost cel care a Reformat biserica catolica si a refuzat botezul pruncilor, fapt pentru care aceasta comunitate de crestini a fost prigonita atat de sfanta apostolica biserica romana (criminala) din acea vrema, Incvizitia, cat si de bisericile reformate si evanghelice din acea vreme. Mai exista Biserica Crestina a Mennonitilor care este asemanator cu Biserica Cultul Cresin dupa Evanghelie.

 2. Anca - 4 years önce demiş ki:

  Un film despre simplitate si iertare. Merita vizionat…

 3. dana - 4 years önce demiş ki:

  l-am vazut cu ceva timp in urma si e superb , nota 10

 4. Pusok Alexandru - 4 years önce demiş ki:

  Un film extraordinar parerea mea.Care ne arata cu adevarat ceea ce inseamna a ierta,nu doar a uita.Daca doriti sa vedeti un film,in care se arata dragostea neconditionata a lui Dumnezeu si iertarea Sa,AMISH GRACE este un film care trebuie urmarit.Nota 10.