A Walk to Remember(2002) | Filme Crestine Subtitrate| Filme Crestine Noi
In acest moment avem 350 filme pe site

A Walk to Remember(2002)

1
(Calitate mare) • Un baiat rebel se îndragosteste de cea mai ingenua creatura a liceului iar dragostea lor îi va transfigura pe amândoi.

  Landon Carter si prietenii sai sunt cei mai cool pusti dintr-un liceu din Beaufort. Poarta hainele adecvate, conduc masinile potrivite si intra în bucluc atât cât sa-si asigure o reputatie de rebeli. Jamie Sullivan e opusul lor – nimic nu pare cool la ea. E fiica predicatorului si poarta haine care-i ascund formele si acelasi pulover în fiecare zi. Îndura zeflemeaua lui Landon si a prietenilor sai cu un zâmbet, întotdeauna vazând numai lucrurile bune din oameni. Atunci când o farsa a lui Landon si a gastii sale se termina cât se poate de prost, directorul îl condamna pe baiat si aiba grija în weekend-uri de un elev necajit si sa lucreze la piesa scolii, activitati în care e si Jamie implicata. E timpul sa mai întâlnesti si altfel de oameni spune directorul. Si putine persoane sunt mai diferite de cinicul si necredinciosul Brandon decât Jamie. Fata cânta în corul bisericii, poarta întotdeauna o Biblie la ea iar ambitia ei este sa asiste la un miracol. Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreuna, Landon devine intrigat de candoarea fetei care vede frumosul în toate si are o încredere nelimitata în oameni si în lume. Curând, baiatul descopera ca s-a îndragostit de fermecatoarea marginalizata pe care el si prietenii sai obisnuiau s-o ostracizeze zilnic. Atunci când circumstante potrivnice le ameninta dragostea, Landon ramâne de partea ei si încearca s-o ajute sa-si îndeplineasca visele.
  Se spune a? cheia spre succes este sinceritatea si ca o data ce reusesti sa te prefaci ca esti sincer, ai dat lovitura.

  TRAILER FILM

  E3E3E

  17,126
  FILM DETAILS Added 6 years ago
  A Walk to Remember(2002)

  Daca acest film nu functioneaza anunta-ne }AICI{ Issue: * NU FUNCTIONEAZA PLAYERUL Your Name: * Your Email: * Details: * Trimite raport Un baiat rebel se îndragosteste de cea mai ingenua creatura a liceului iar dragostea lor îi va transfigura pe amândoi. Landon Carter si prietenii sai sunt cei mai cool pusti dintr-un liceu din […]

  Genre: Filme vechi

  Etiketler: , , ,

  COMMENTS
  
   

  “A Walk to Remember(2002)” 3 comment
  1. BLM - 5 years ago

   Foarte frumos!
   Merita vazut

  2. Pusok Alexandru - 5 years ago

   Un film extraordinar care merita vazuta.O persoana daca este ceea potrivita poate schimba pe oricine,oricat ar fi de dur sau de puternic.nu pierdeti nimic daca va uitati,veti avea doar de castigat.

  3. stely - 4 years ago

   exceptional film